Швајцарци су луди за тим интернетским играма

Некада сте стајали у сваком пабу и били намамљени искричавим симболима, бојама и музиком, а данас стојите у коцкарницама или вам нуде интернетске верзије. Скоро сви су окушали срећу на аутомату (који се такође назива слот). Поред класичних игара на столу као што су блацк јацк, рулета или покер, ови онлине слотови су хит у швајцарским онлајн коцкарницама. Швајцарци највише воле следеће онлајн прорезе.

f:id:bookofra:20200730184354j:plain

аутомат за коцкање

 

Super Cherry


То је један од најпознатијих аутомата и сврстава се високо на скали швајцарске популарности. Зашто? Играчку машину са слатком трешњом развили су швајцарски краљ аутомата Петер Сцхорно и његови инжењери на Златним играма у Стаад СГ, директно на Боденском језеру. Они су били велики погодак када су аутомати још увек смели да буду у мрљама и још увек су обавезни у сваком казину. У међувремену, провајдер слота на мрежи Греен Тубе, који сада припада Новоматиц Гроуп, дигитализовао је слот. Интернетски слот доказује да једноставан понекад делује најбоље. Циљ је прикупити што више трешања или откључати Супер Цхерри кроз звезде.

 

Starburst


Већ више од 7 година од добављача Нетент на тржишту, Старбуст је невероватно живописан, али једноставан утор. Ипак, онлајн слот је тренутно веома популаран у Швајцарској. Визуелно, инспирисе драгуљима у свим бојама дуге и галактичкој позадини. И као што је то случај са Супер Цхерри-ом, једноставност даје прорез који нешто одређује. То чини Старбурст савршеним за почетнике који први пут испробавају онлине слот. Захваљујући дивљим симболима и комбинацијским опцијама, и даље ће бити узбудљиво.

 

Book of Ra


Класик који је сада доступан у бројним различитим верзијама, са додатним ролама, новим ликовима и бонус играма. Боок оф Ра није само хит у коцкарницама са седиштем у локацији, дигитално се више од једне верзије појављује на листи најчешће репродукованих онлајн коцкица. Старе египатске поставке имају нешто мистично и магично привлаче играче. Као ловац на благо или можда чак и пљачкаш гробова, тражите књигу Ра која обећава легендарна блага. Наравно, тема није једини хипер фактор. Такође су атрактивне и разне верзије које су доступне за игре, као и могућност бонус-а, бесплатних окрета или додатних рола. Наравно, можете очекивати велику зараду. Овде https://book-of-ra-free.com/sr/trikovi можете играти Боок оф Ра.

 

f:id:bookofra:20200730184225p:plain

Book of Ra Игра

Lucky Lady's Charm

Она је дама са ружичастом кристалном куглом која осигурава срећу у игри. Луцки Лади'с Цхарм веома је женски онлајн слот. У коцкарницама са седиштем на локацији, утор произвођача Греен Тубе био је један од првих који је унео мало разноликости у иначе јастук од рола који доминира воћем. Шарм Луцки Лади-а постоји већ дуже време и наставља да ужива велику популарност, сигурно у комбинацији са делом носталгије. Утор је превасходно намењен женској публици и не захтева пуно набора. Захваљујући бонусима и бесплатним окретима, можете рачунати и на солидне добитке.


Делфинов бисер


Овај онлајн слот је бисер у правом смислу те речи. Занимљиво је да се овај утор појављује као један од најпопуларнијих у Швајцарској на ранг листи, иако је његова популарност у односу на остале онлајн конекције прилично мала. Можда играча умирују подводна створења попут делфина, ракова, шарене рибе или зрака. Иначе, овај слот је веома класичан са расипањем и бонус симболом.